banner913
banner932
banner1012

GG’de Karamanlı devri başladı

banner1020

Gençlik Gücü, genel kurulda tek başkan adayı olan Osman Karamanlı, üyelerin onayıyla, Sırdaş Kaptanoğlu’nun yerine kulüp başkanı seçildi

banner974
GG’de Karamanlı devri başladı

banner971
Soydan SAKALLI
Yeni sezonda K-Pet Birinci Ligde mücadele edecek olan Gençlik Gücü’nde (GG) bu akşam olağan genel kurul gerçekleştirildi.
Cuma Erengil’in divan başkanı, İsmet Arkan ve Erol Ataöğün’ün divan sekreterliklerini yaptıkları olağan genel kurulda tek başkan adayı olan Osman Karamanlı, üyelerin onayıyla, Sırdaş Kaptanoğlu’nun yerine kulüp başkanı seçildi.

Kulübün eski başkanlarının ve sponsor Mazhar İkbal’ın da destek verdikleri Osman Karamanlı’nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
“Serdal Islandırıcoğlu, Umut Öksüz, Hüseyin Reis, Zeki Baloğlu, Özdemir İkizer, Süleyman Özdoğan, Ünsal Şener, Sırdaş Kaptanoğlu, Ahmet Öztemel, Hilmi Bolkan, Erdinç Selasiye, Hüseyin Ataöğün, Tahir Katmer"
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.