banner913
banner932
banner1012

Gençlik Gücü ile Memorial Hastaneleri anlaştı

banner1020

banner974
Gençlik Gücü ile Memorial Hastaneleri anlaştı

banner971
Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Akademiden sağlık alanında dev adım attı. Alt yapıya gösterdiği özenle dikkati çeken Gençlik Gücü (GG )yenilediği teknik kadrosuyla göz doldurdu. Teknik kadrosunudaki revizyon ile altyapısındaki değişimi başlatmış oldu.
Uzun zamandan beri planlanan projelerin bir parçası olan sağlık protokölü, Memorial Hastaneleri ile yapıldı. Önceliği altyapıdaki tüm yaş grubu futbolcularını kapsayan projede, antrenör, idareci ve ailelerini de içerisine alması sağşandı ve böylelikle sadece futbolcular değil idareci ve aileler de söz konusu hastahanenin sağlık hizmetlerini ücretsiz olarak karşılanması sağlandı.
Söz konus proje ile ayrıca altyapıdaki tüm yaş grubundaki futbolculara düzenli olarak diyetisyen kontrolü ve takibiyle beraber bir dahiliye uzmanı doktor eşliğinde diğer sağlık sorunları da değerlendirilecek.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.