banner913
banner932
banner1012

Gençlerden çifte kutlama

banner1020

Pera Gençler Birliği takımının tecrübeli ismi Salih Kaplan ve genç yeteneği Bülent Tur’a pasta kesilerek doğum günü kutlaması yapıldı

banner974
Gençlerden çifte kutlama

banner971
Aksa 1.ligde mücadele eden Pera Larnaka Gençler Birliği’nde futbolculardan Salih Kaplan ve Bülent Tur’un doğum günleri kutlandı. Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Düzkaya maçının son çalışmasını yaparak hazırlıklarını tamamlayan Pera Larnaka Gençler Birliği futbol takımı antrenman sonrasında kulüp lokalinde yapılan sporcu toplantısının ardından doğum günleri olan Salih Kaplan ve Bülent Tur doğum günleri toplantı sonrasında kutlandı. Pera Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Metin Menteş, yönetim, teknik kadro ve futbolcuların yer aldığı sporcu toplantısı sonrasında Salih Kaplan ve Bülent Tur için hazırlanan pasta futbolcular tarafından üflenerek doğum günlerini kutladılar.    
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.