banner913
banner932
banner1012

Gençler, Cenker'le 3 puanı yazdı

banner1020

Gençler Birliği, olaylar nedeniyle 19 dakika uzatma dakikasının oynandığı maçta Esentepe’yi, Cenker Yazar’ın golüyle mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Beşir’in, golden sonra Esentepe tribünlerine yönelik yaptığı hareketten sonra saha içi karışırken yumruklaşmalar oldu

banner974
Gençler, Cenker'le 3 puanı yazdı

banner971
Yer: İskele Cumhuriyet Stadı
Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Serkan Özdenkçi, Burak Mandıralı
Gençler Birliği: Cengiz, Sertan, Cenker, Yıldıray, Berk, Salih, Bülent, Beşir, Osman, Ramazan, İsmet
Esentepe: Tuğrul, Emek, Mehmet, Şenol, Emre, Ege, Hüseyin, İlyas, Deniz, Salih, Devran
Gol: Dk 76 Cenker Yazar (LGB)
 
AKSA Birinci Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Larnaka Gençler Birliği ile Esentepe arasında oynanan maçı ev sahibi ekip 1 – 0 kazandı.
Maçın ilk bölümünde konuk Esentepe daha etkili oynadı. Ancak 16. dakikada Larnaka Gençler Birliği’nden İsmet’in kırmızı kart görmesiyle Esentepe oyundan düştü. Her 2 takımın da pozisyon üretmekte zorlandığı devre 0 – 0 sona erdi.
İkinci devrenin büyük bölümünde oyunu istediği gibi yönlendiren Gençler Birliği 76. Dakikada Cenker Yazar ile 1 – 0 öne geçti. Beşir’in, golden sonra Esentepe tribünlerine yönelik yaptığı hareketten sonra saha içi karışırken yumruklaşmalar oldu. İtiş – kakış sonrasında 5 futbolcu sarı kart gördü. Beşir çift sarı karttan kırmızı kart görürken, Esentepe yedek kalecisi Görkem de kırmızı kart gördü.
Olaylar nedeniyle 19 dakika uzatma dakikasının oynandığı maçta 9 kişi ile skoru korumayı başaran Gençler Birliği, Esentepe’yi, Cenker Yazar’ın golüyle 1 – 0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.