banner913
banner932
banner1012

Gaziveren Stadı ışıldıyor

banner1020

Gaziveren kulübü, Lefke Belediyesi ve Spor Dairesi tarafından yapılan çalışmalarla Gaziveren Semih Türköz Stadının adeta çehresi değişti

banner974
Gaziveren Stadı ışıldıyor

banner971
Niyazi ERGÜLEN
BTM İkinci Lig kulüplerinden Gaziveren’in kullandığı Gaziveren Semih Türköz Stadı yıllar sonra yeniden çimlendirilmişti.
Gaziveren kulübü, Lefke Belediyesi ve Spor Dairesi tarafından yapılan çalışmalarla Gaziveren Semih Türköz Stadının adeta çehresi değişti. Çim zemine kavuşan stadın çevresi ise taş duvarlarla örüldü.Eksiklerin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğiGaziveren Semih Türköz Stadınınsoyunma odaları yenilenirkentribün yapım çalışmaları da sürüyor.
Semih Türköz Stadına giden yol üzerindeki duvarLefke Belediyesi tarafından, yan duvarise kulüp tarafından yapıldı. Semih Türköz Stadının saha içi yeşillendirme çalışmaları ve soyunma odalarıise Spor Dairesi tarafından yapılıyor.
Spor Dairesi Güzelyurt bölge sorumlusu Süleyman Kıbçak,Semih Türköz Stadınabir de tribün yapacaklarını söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.