banner913
banner932
banner1012

Gaziveren bayramdada durmadı

banner1020

Gaziveren antrenör Sayıner Seyitler nezaretinde çalışmalarına devam ederken Kurban Bayramı’nın üçüncü günü olan dün Serhatköy maçına galibiyet parolası ile hazırlanmaya devam etti

banner974
Gaziveren bayramdada durmadı

banner971
Niyazi ERGÜLEN
BTM İkinci Lige iddialı giren ancak sezonun ilk maçında Mevlevi ile golsüz berabere kalan Gaziveren, ikinci hafta maçına aralıksız hazırlanıyor.
Bu hafta sahasında Serhatköy’ükonuk edecek olan Gaziverentüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor.Gaziveren antrenör Sayıner Seyitler nezaretinde çalışmalarına devam ederken Kurban Bayramı’nın üçüncü günü olan dün sabah Denizli Bilal İyigün Stadında çalışmalarına devam etti.
Sabah saat 7’de başlayan idmanda ısınma ve streching yapılmasından sonra Serhatköymaçının taktik antrenmanı yapıldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman bitiminde ise başkan Önder Zurnacı’nın ikramı olan karpuz, hellim ve çöreklerile kahvaltı yapıldı.
Antrenmanda oldukça neşeli olan futbolcular,Serhatköymaçına hazır olduklarını söylerlerken, maçtaki tek hedeflerinin galibiyet olduğuna vurgu yaptılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.