banner913
banner932
banner1012

Galatasaray’da savunma hattı sakata çıktı

banner1020

Galatasaray’da, Saracchi ve Marcao’nun durumları belli oldu. Her iki futbolcu da sakatlıkları nedeniyle Demir Grup Sivasspor deplasmanında forma giyemeyecek

banner974
Galatasaray’da savunma hattı sakata çıktı

banner971
Galatasaray’a, MKE Ankaragücü maçında sakatlık yaşayan Saracchi ve Marcao'dan kötü haber geldi.
Sol kasığından sakatlanan Saracchi ve sol üst adale grubunda problem olan Marcao’nun, Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyecekleri öğrenildi.
MKE Ankaragücü maçında sakatlanan Emre Taşdemir’in de takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.
Marcao ve Saracchi’den gelen haber sonrasında teknik heyetin planlarını değiştirdiği ifade edildi. Fatih Terim’in, Sivas deplasmanında stoperde RyanDonk’a şans vermesi bekleniyor.
Saracchi’nin yokluğunda ise sol bekte ilk opsiyonun MartinLinnes olduğu kaydedildi.
Galatasaray’da sakatlığı bulunan Belhanda’nın da Demir Grup Sivasspor maçında oynamasının zor olduğu gelen haberler arasında.
Faslı oyuncunun tedavi sürecinin devam ettiği ve takımdan ayrı bir şekilde kendisi için hazırlanan programı uyguladığı bildirildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.