banner913
banner932
banner1012

Galatasaray’da gençleştirme planları yapılıyor

banner1020

Galatasaray’da bir yandan liglerin başlaması beklenirken, diğer taraftan yeni sezon planlaması yapılıyor. Sarı-kırmızılıların, takımın yaş ortalamasını düşürmek istediği ifade edildi

banner974
Galatasaray’da gençleştirme planları yapılıyor

banner971

Galatasaray, yeni sezon planlamasına erken başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle futbol takımı çalışmalarını evlerinde bireysel olarak sürdürürken, teknik heyetin gelecek sezonun planlamasını yaptığı öğrenildi.

Yeni sezonda yaş ortalamasını düşürmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, sözleşmesi bitecek olan Mariano, Nagatomo ve Selçuk İnan gibi tecrübeli oyuncularla yollarını ayırmayı planlıyor.

Devre arasında Saracchi, Onyekuru ve Sekidika gibi genç isimleri kadrosuna katan Galatasaray’ın, yeni sezonda da transfer yaparken bu politikadan vazgeçmeyeceği ifade edildi.

Koronavirüs salgınının tüm kulüplere verdiği mali zararlardan dolayı transferde dikkatli davranacak Galatasaray’ın, kiralık olarak gönderdiği oyunculardan bonservis elde etmeyi planladığı kaydedildi.

Sarı-kırmızılıların Diagne, Babel, Maicon ve Ozornwafor’a gelecek teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.