banner913
banner932
banner1012

Galatasaray gol sorununa çözüm arıyor

banner1020

Galatasaray'da gol yollarında yaşanan soruna çözüm aranıyor. İlk 8 haftada 9 kez fileleri havalandıran sarı kırmızılılarda, teknik direktör Okan Buruk kadroda değişiklik yapmayı planlıyor

banner974
Galatasaray gol sorununa çözüm arıyor

banner971
Galatasaray, son 10 yılda en az gol kaydettiği ikinci sezonu geçiriyor. Sarı kırmızılı ekip, 2019-2020 sezonunun ilk 8 haftasında da 9 kez ağları sarsmıştı.
Galatasaray'da Gomis 4, Kerem 2, SergioOliveira 1 kez gol sevinci yaşadı, 2 maçta ise rakip oyuncular kendi filelerini havalandırdı.
Teknik direktör Okan Buruk, kadroda yapacağı değişikliklerle bu sorunu çözmeyi planlıyor. Kerem ve Yunus'tan beklenen skor katkısını alamayan tecrübeli çalıştırıcı, takımdaki diğer yerli futbolcuları değerlendirecek.
Okan Kocuk, Kazımcan, Berkan ve Emre Taşdemir, yerli rotasyonunda görev bekleyen oyuncular arasında....
Okan Buruk, memnun kaldığı Norveçli FredrikMidtsjö'ye 11'de şans vermeyi sürdürecek. Buruk, yabancı sınırı nedeniyle çok fazla süre veremediği Juan Mata, Yusuf Demir ve Rashica'yı as takıma monte etmek için de formül arıyor.
Galatasaray'da, Adana Demirspor maçından sonra futbolculara 3 gün izin verildi. 9'uncu haftayı maç yapmadan geçecek sarı kırmızılılar, YukatelKayserispor maçının hazırlıklarına Çarşamba günü başlayacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.