banner913
banner932
banner1012

Galatasaray'da Marcao takımla çalışmalara başladı

banner1020

Sarı-kırmızılılarda, Giresunspor müsabakasında Kerem Aktürkoğlu ile saha içinde yaşadığı sert tartışma sonrası bir süredir takımdan ayrı olan Marcao da idmanlara başladı

banner974
Galatasaray'da Marcao takımla çalışmalara başladı

banner971
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri ve yüksek şiddetli koşular gerçekleştirildi. Antrenmanın devam eden bölümünde yediye yedi hedefsiz pas oyunu oynandı. Ana bölümde ise sınırlı alanda dayanıklılığa yönelik çift kale maç yapıldı. İdman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Milli takım kamplarında bulunan FernandoMuslera, DeAndreYedlin, ChristianLuyindama, Victor Nelsson, Alpaslan Öztürk, Taylan Antalyalı, AlexandruCicaldau, SofianeFeghouli, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Halil Dervişoğlu ve MostafaMohamed antrenmanda yer almadı.
MarcaoTeixeira da antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Arda Turan'ın tedavisine ise devam edildi.
Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarına bugün saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.