banner913
banner932
banner1012

Galatasaray'da 11 arayışı sürüyor

banner1020

banner974
Galatasaray'da 11 arayışı sürüyor

banner971
Galatasaray'da, Beşiktaş derbisinin hazırlıkları devam ediyor. Sarı kırmızılılarda, zorlu mücadelede sahaya çıkacak Türk futbolcuların kimler olacağı ise merak konusu.
CorendonAlanyaspor maçında kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı, bir haftalık aranın ardından formasına kavuşacak. 2 maçlık cezasında indirime gidilen 28 yaşındaki futbolcu, derbide savunmadaki yerini alacak.
Sarı kırmızılıların yerli kontenjanında kullanacağı diğer iki isimse henüz netleşmedi. Okan Buruk'un, MilotRashica’ya şans verebilmek adına yerli hakkını savunmada kullanmayı düşündüğü öğrenildi.
Sakatlığı süren Kazımcan Karataş'ın yerine geçtiğimiz hafta 11'de yer alan Emre Taşdemir'in derbide görev yapması bekleniyor.
Hücum hattının sol kanadı için ise üç aday bulunuyor. Galatasaray'da teknik heyetin Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz arasında bir tercih yapması gerekiyor. Kerem'in formaya bir adım daha yakın olduğu gelen haberler arasında.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.