banner913
banner932
banner1012

Galatasaray başkentte yara aldı

banner1020

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 yenilen Galatasaray'ın 8 maçlık galibiyet serisi sona erdi

banner974
Galatasaray başkentte yara aldı

banner971
Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 yenilen Galatasaray'ın 8 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Sarı-kırmızılılarda Mustafa Muhammed, kırmızı kart gördü.
Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi MKE Ankaragücü, İbrahim Akdağ'ın 45+1. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 önde kapattı.
Başkent temsilcisi 55. dakikada Saba Lobjanidze ile farkı 2'ye çıkardı: 2-0
Galatasaray, bu golden 2 dakika sonra bir şok daha yaşadı. Sarı-kırmızılı ekibin ara transferde kadrosuna kattığı ve attığı gollerle göz dolduran Mısırlı forvet Mustafa Muhammed, rakibine yaptığı hareket nedeniyle direkt kırmızı kart gördü.
Son anlarda baskısını artıran Galatasaray, 90+3'te Kerem Aktürkoğlu ile farkı 1'e indirdi: 2-1
6 maç sonra galip gelen MKE Ankaragücü, puanını 23'e çıkardı ve kümede kalma yolunda umutlandı. 57 puanda kalan Galatasaray ise averajla liderliğini sürdürdü.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.