banner913
banner932
banner1012

Futbolumuzun yıldızları, Ağırdağ yönetiminde

banner1020

Ağırdağ Boğaz Tayfun Spor Kulübünün başkanı seçilen eski futbolcu, antrenör ve KKTC Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı koçu Hüseyin Dayı’nın yönetim kurulunda futbolumuzun önemli isimleri yer alıyor

banner974
Futbolumuzun yıldızları, Ağırdağ yönetiminde

banner971
BTM İkinci Lig kulüplerinden Ağırdağ Boğaz Tayfun Spor Kulübünün 9 Nisan tarihinde gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulda başkanlığa Hüseyin Dayı seçilmişti.
Eski futbolcu, antrenör ve KKTC Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı koçu Hüseyin Dayı’nın yönetim kurulundaise futbolumuzun önemli isimleri yer alıyor.
Futbolumuzun en önemlikalecilerinden Milli Takım kalecisi Hasan Piro, futbolumuzun önemlifutbolcularından Talat Dağer, futbolumuzun önemliteknik adamlarından Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu, eski futbolcu ve futbolcu menejeriRaif Güçkan veeski Binatlı futbolcusu ÇağdaşUçaner, Hüseyin Dayı’nın yönetim kurulunda yer alarak Ağırdağ Boğaz Tayfun Spor Kulübünün başarısı için çalışacaklar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.