banner913
banner932
banner1012

"Futbolcularımız futbola dönmeye hazırlanıyorlar"

banner1020

Şenol Canbulat, “Futbolcularımız köy ortamında olmalarından dolayı iyi bir çalışma ortama buldular. Yaptıkları aktivitelerle de kendilerini futbola dönmeye hazırlıyorlar.” açıklamasını yaptı

banner974
"Futbolcularımız futbola dönmeye hazırlanıyorlar"

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig ekibi Merit Alsancak Yeşilova’nın teknik direktörü Şenol Canbulat, yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Canbulat’ın değerlendirmeleri şöyle:

“Merit Alsancak Yeşilova gençlerden oluşan bir takımdır. Gençlerimiz köy ortamında olmalarından dolayı bu dönemde diğer futbolculara oranla daha iyi bir çalışma ortama buldular. Bizler de bu süreçte onları boş ortamlarda koşmaları yönünde teşvik ettik. Evlerde dar alanlarda ise kas ve güç antrenmanları yaptılar.

KTFF antrenmanlara başlanmadan bir planlama yaparak tüm takımlara testleri yapması gerekmektedir. Her şey güzel giderken yanlış bir şey yapmak istemiyoruz. Çünkü kimsenin hastanelere düşmesini istemiyoruz. Testleri kimin karşılayacağı da bilinmelidir. “Federasyon mu karşılayacak, kulüpler mi karşılayacak?” bilinmesi lazımdır.

Tedbirleri almayı bırakmadan normalleşmeye başlanmalıyız. Futbolcularımız da yaptıkları aktivitelerle kendilerini mental olarak da futbola dönmeye hazırlıyorlar. Sakatlık olmadan süreci tamamlamaları için de bugünden itibaren bireysel olarak daha iyi hazırlanmalıdırlar.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.