banner913
banner932
banner1012

Futbolcular giriş kartı alacak

banner1020

Berkem Korbay il eAytaç Karavezirler, futbolcuların 250 TL ödemelerive Futbolcular Derneği üyesi olmaları karşılığında stadlara girmesi konusunda anlaştılar

banner974
Futbolcular giriş kartı alacak

banner971
FutbolcularDerneği, KulüplerBirliğiilevarılanmutabakatçerçevesindestadlaragirişiçin 250TL karşılığındagirişkartıçıkaracaklar.
FutbolcularDerneğibaşkanıBerkemKorbay’ınkonuileilgiliaçıklamasışöyle:
“FutbolcularDerneğiolarakKulüplerBirliğibaşkanıAytaçKaravezirlerilefutbolcularınsahayagirişlerindekimaddikonulardamutabakatavardık.
Mutabakatsonucundabusenebütünmaçlarıkapsayacakşekildebiryıllığına 250 TürkLirasıkonusundaanlaşmayavarılmıştır. Anlaşmadanyararlanabilmekiçinderneküyemiz de olmanızşarttır. (Yıllık 50 TL). Derneğimizeulaşmanızisim soy isimkulüpvelisansnumaranızıbizeiletmenizgerekmektedir.
Sahayagirişkartınıztarafımıztarafındansizlereiletilecektir. AyrıcabukolaylığınsağlanmasındafutbolcukardeşlerimizeyardımcıolanAytaçKaravezirler’eteşekkürederiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.