banner913
banner932
banner1012

Futbolcular Derneği, Sertoğlu’nun açıklamalarını değerlendirecek

banner1020

Futbolcular Derneği,“Hasan Sertoğlu’nun yaptığı açıklamadan sonra derneğin tek gündemini “Futbol oynansın mı? Oynanmasın mı? şeklinde oluşturduğunu açıklarken, Hasan Sertoğlu’nun açıklamalarını değerlendirme gündemi ile toplanacak

banner974
Futbolcular Derneği, Sertoğlu’nun açıklamalarını değerlendirecek

banner971
Futbolcular Derneği yönetim kurulu,Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yaptığı açıklamalarla ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.
Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği yönetim kurulunun açıklaması şöyle:
“KTFF Başkanı sayın Hasan Sertoğlu’nun yaptığı açıklamadan sonra derneğimizin tek gündemini “Futbol oynansın mı? Oynanmasın mı? şeklinde oluşturmuştur.
Bu süreçte yönetim kurulumuz Cuma saat 21:00’da konuyla ilgili son toplantısını gerçekleştirecek ve sonucunda basın açıklaması yapılacaktır.
Düşüncelerimizi futbolcu kardeşlerimiz için en sağlıklı olacak şekilde aktaracak ve ona göre hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.