banner913
banner932
banner1012

Futbol için buluştular

banner1020

Milletvekili eski futbolcu Hasan Büyükoğlu, Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan ile birlikte futboldaki örgütlerin başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi

banner974
Futbol için buluştular

banner971

Korona virüs tehlikesinden dolayı genelde spor özelde ise futbol liglerinin geleceği belirsizliğini korurken, yetkililerin sportif faaliyetlerin başlama ihtimali üzerine yaptıkları çalışmalar da sürüyor.

Halkın Partisi Milletvekili eski futbolcu Hasan Büyükoğlu, dün Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan ile birlikte futboldaki örgütlerin başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Spor Dairesi Müdür yardımcısı Mustafa Sütçü’nün de yer aldığı görüşmeye Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği başkanı Burhan Gürkan, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği başkanı Süleyman Göktaş, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği başkanı Niyazi Nizam ile Futbolcular Derneği yetkilisi katıldı.

Toplantı sonunda milletvekili Hasan Büyükoğlu, futbolun paydaşlarından elde ettiği bilgileri Cumhuriyet Meclisinde gündeme taşıyacağınıkatılımcılara iletti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.