banner913
banner932
banner1012

Futbol başkanını seçiyor

banner1020

Hasan Sertoğlu ve Tekin Birinci’nin yarışacakları Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu seçimli olağan genel kurulu bugün Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda toplanıyor

banner974
Futbol başkanını seçiyor

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) seçimli olağan genel kurulu bugün Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda toplanıyor.
Seçimli genel kurul saat 10.00’da başlayacak. Genel kurulda 16 Süper Lig, 16 1.Lig ve 1 Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) kulüpleri temsilcisi, yeni dönem başkanını belirleyecek. KTFF Genel Sekreterliği daha önce incelediği başvurularda mevcut başkan Hasan Sertoğlu ve Tekin Birinci’nin başkan adaylıklarını onaylamıştı.
Covid-19 tedbirleri çerçevesinde gerçekleşecek genel kurulda üyelerin birer temsilci ile katılması istenirken, toplantı basına açık gerçekleştirilecek. 
Olağan Genel Kurulun gündemi şöyle;
1- Toplantı açılışı
2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
3- Divan Kurulu oluşumu
4- Faaliyet raporu ve mali raporun Genel Kurul onayına sunulması
5- Başkanlık seçimi
6- Dilek ve Temenniler
7- Kapanış
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.