banner913
banner932
banner1012

FIFA uzmanları, Göçmenköy Stadı'nda

banner1020

Göçmenköy Stadı'nın zeminini sentetik yapmak için başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Kumlaması yapılan zemin, FIFA uzmanları tarafından incelenmeye alındı

banner974
FIFA uzmanları, Göçmenköy Stadı'nda

banner971

K-PET Birinci Lig ekibi Göçmenköy'ün maçlarını oynadığı Göçmenköy Stadı'nın zeminini sentetik yapmak için başlatılan çalışmalarda sona geliniyor.

Geçtiğimiz hafta kumlaması yapılan zeminin futbol oynamaya uygun hale gelmesinden sonra teknik direktör Hüseyin Cantürk de takıma antrenmanları burada yaptırmaya başladı.

Bu arada FIFA uzmanları tarafından incelenmeye alınan zemine onay verilmesi durumunda, stadın zemini Star 2 belgeli olacak.

Göçmenköy Stadı'nın, Göçmenköy 18. haftada Bostancı Bağcıl ile oynayacağı maça kadar yetiştirilmesi hedefleniyor.

Bu arada Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Göçmenköy Stadı’nda incelemelerde bulunurken zeminde son teknoloji dolgu ve halı seriminin sona erdiğini otomatik sulama sisteminin de tamamlandığını söyledi. Aydınlatma ile ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini belirten Cahitoğlu, stadın da yakın zamanda hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.