banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe lisans sorununu çözdü

banner1020

Fenerbahçe, MiguelCrespo dışında transfer ettiği tüm futbolcuların lisansını çıkararak rahat bir nefes aldı. Bu futbolcunun lisansının da yaz transfer dönemi bitmeden çıkarılması bekleniyor

banner974
Fenerbahçe lisans sorununu çözdü

banner971
Fenerbahçe bu sezon kadrosuna kattığı birçok önemli ismin lisansını lig ve Avrupa’ya yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Geçtiğimiz yıllarda çeşitli nedenlerle harcama limitlerine takılan sarı lacivertliler, zaman zaman bu kısıtlama nedeniyle istediği transferleri de yapamamıştı.
Sezon başından beri birçok futbolcu ile vedalaşan yönetim, önce kadro maliyetinde küçülmeye gitti.
Ardından da transfer ettiği futbolcuların bütçesini dikkatli bir şekilde hesaplayan sarı lacivertli ekip, bu kez sıkıntı yaşamadı.
Bu planlamada, token işbirliğinin ve sponsorluk anlaşmalarının da önemli etkisi oldu.
MinJae Kim’in lisansını hızla çıkaran Fenerbahçe, son günlerde kadrosuna kattığı Rossi, Meyer ve Berisha’nın da hem ülkemizde hem de Avrupa kupalarında oynayabilmesi için tüm şartları sağladı.
Son transfer MiguelCrespo’nun da Futbol federasyonunun listesine eklenmesiyle yönetim hedefine ulaşmış olacak.
Ancak teknik direktör Pereira, Portekizli oyuncudan UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında faydalanamayacak.
Daha önce transfer edilen ve bir süredir lisansının çıkmasını bekleyen Burak Kapacak ve Emir Ortakaya da Süper Lig'de forma giyebilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.