banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe'de hedef Erol Bulut

banner1020

Fenerbahçe’de teknik direktör arayışları sürüyor. Yalçın Koşukavak konusunda talimatlara takılan sarı-lacivertli yönetim, gelecek sezon için Erol Bulut'un üzerine yoğunlaştı

banner974
Fenerbahçe'de hedef Erol Bulut

banner971

Pro lisans sorununu teknik direktörlük görevine Yalçın Koşukavak'ı getirerek çözmek isteyen Fenerbahçe talimat engeline takıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu kuralları gereği bir teknik direktör, aynı sezon içinde en fazla 2 takımda görev alabiliyor.

Bu sezon Bursaspor ve Altay'ı çalıştıran Koşukavak, sarı - lacivertliler ile anlaşsa dahi statü gereği teknik direktör olarak tescil edilemeyecek..

Fenerbahçe'nin, sezonun geri kalan bölümü için alternatiflerinden biri; PRO Lisans sahibi altyapı direktörü Serdar Dayat.

Sarı lacivertliler bu konuyu çözüme kavuşturup, gelecek sezon Erol Bulut'u takımın başına getirmek istiyor

Aytemiz Alanyaspor'un başarılı teknik direktörü konusunda fikir birliğine varan yönetim kurulu, sezon sonunu beklemek zorunda...

Akdeniz ekibiyle Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde mücadele eden 45 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe’ye gitmek istemesine rağmen, bu teklifi kupayı aldıktan sonra değerlendirmek istiyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.