banner913
banner932
banner1012

Esentepe’de zemin tamam, tribün sıkıntılı

banner1020

banner974
Esentepe’de zemin tamam, tribün sıkıntılı

banner971

K-PET Süper Lig’in yeni ekibi Esentepe’de başkanlık görevine yeni seçilen Umut Bahadır, yönetim kurulu ile ilk toplantısını dün akşam gerçekleştirirken, yeni sezona yönelik çalışmalara da hız verilecek.

Bu arada Spor Dairesi’nin özel bir teknik ile çimlendirme çalışmaları başlattığı ve zeminini tamamen yenilediği Erdal Barut Stadı’nın zemini çimlenmeye başladı. Spor Dairesi’nin başarılı girişimleriyle oldukça güzel bir duruma gelmeye başlayan zemin, sezona hazır hale gelecek. Ancak stadın geçtiğimiz yıl yenilenmesi için sökülen tribün koltukları henüz yenilenmedi. Spor Dairesi’nin kısa süre içerisinde tribün koltuklarını da takarak, Erdal Barut Stadı’nı K-PET Süper Lige hazır hale getirmesi bekleniyor.

banner979

Etiketler; #Esentepe
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.