banner913
banner932
banner1012

Esentepe’de attıkları kadar aldılar

banner1020

Esentepe ile Çanakkale arasında mücadele gücünün ön plana çıktığı maç beraberlikle tamamlanırken, savunma oyuncuları Okan ile Ahmet ön plana çıktılar.Çanakkale sezonun ilk puanını aldı

banner974
Esentepe’de attıkları kadar aldılar

banner971
Yer: Erdal Barut Stadı
Hakemler: Hakan Ünal, Necmi Bulut, Abdullah Genç
Esentepe: Osman, Hüseyin Ermiş, Okan, Şenol, Emre, Eser, Emek, Emrah, Ege, Hüseyin, Devran
Çanakkale: Umut, Yunus, Ekrem, Hakan, Barın, Yekta, İzzet, Ahmet, Kaan, Hasan Çaka, Hasan Kurt
 
AKSA Birinci Ligin 5. haftasında Esentepe, konuk ettiği Çanakkale ile 1-1 berabere kalırken, Çanakkale sezonun ilk puanını aldı.
Son haftalarda büyük düşüş yaşayan Esentepe, Çanakkale karşısına da önemli eksiklerle çıkarken, Çanakkale, 21.dakikada Kaan Ayseki’nin golü ile deplasmanda1-0 öne geçti. Esentepe 31.dakikada Emre Mutlu ile golü bulurken, devre 1-1sona erdi.
İkinci devrede yaratıcı futboldan uzak, çekilmeli mücadelenin yaşandığı bir maç ortaya çıkarken, mücadele ilk devrede atılan gollerle 1-1sona erdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.