banner913
banner932
banner1012

Erez, Cumhuriyet Kupasına damga vurdu

“Kıbrıslı çocuk” Erez Işık, Altay U12 Takımı ile Cumhuriyet Kupasında ikincilik kupasını kazanırken, turnuvada 4 gole imza atıp beğeni kazandı

banner974
Erez, Cumhuriyet Kupasına damga vurdu

banner971
Erez Işık, Altay U12  Takımı ile Cumhuriyet Kupasında iyi bir performans sergiledi.Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi U12 oyuncusu Erez Işık, Altay kulübünden aldığı davet üzerine Kuşadası’na giderek siyah beyazlı formayı giydi.
Erez Işık, 15 – 17 Ekim tarihleri arasında Kuşadası’nda düzenlenen geleneksel Cumhuriyet Kupasında Altay U12  Takımı ile 6 maça çıktı. Orta saha, saha açık ve forvette oynayan Erez, turnuva boyunca 4 gole imza atıp dikkat çekti.
Altay U12  Takımı, yarı finalde Altınordu Kırmızı Takımının mağlup ederek finale yükseldi. Altınordu Lacivert Takımı ile finalde karşılaşan Altay U12  Takımı, maçı 2 – 1 kaybederken, takımın tek golünü Erez kaydetti.
Turnuva boyunca “Kıbrıslı çocuk” olarak çağrılan Erez turnuvaya damga vuran futbolculardan olurken, ikincilik kupasını kazanmanın mutluluğunu yaşadı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.