banner913
banner932
banner1012

Erdoğuş: Hedefimize ulaşmak istiyoruz

banner1020

Ötüken antrenörü Halil Erdoğuş, Sadrazam Kayalar maçı öncesinde yaptığı açıklamada “Öncelikle rakibi durdurmayı hedefleyeceğiz. Sonra ise oyunumuzu sahaya yansıtarak maçı kazanarak BTM 1. Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı

banner974
Erdoğuş: Hedefimize ulaşmak istiyoruz

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lig'de Ötüken finale yükselmiş ve Sadrazam Kayalar ile eşleşmişti.
23 Eylül Çarşamba günü Saat 16:00’da oynanacak olan final maçında Sadrazam Kayalar ile Dörtyol Stadında karşılaşacak olan Ötüken’inantrenörü Halil Erdoğuş, maç öncesinde açıklamada bulundu.
Grubunu namağlup tamamlayan Ergazi’yi, mağlup ederek finale yükselen Ötüken’inbaşarılı antrenörü Halil Erdoğuş’un açıklamaları şöyle:
“Ötüken teknik heyeti olarak final maçına takımı iyi motive edeceğiz. Futbolcularımızın da kazanma isteklerini sahaya yansıtmaları ile kupaya uzanmak istiyoruz.
Oyuncularımın lig ve final maçlarında büyük tecrübe kazandıklarını belirtmek isterim.Maça mental olarak iyi hazırlanıp, öncelikle rakibi durdurmayı hedefleyeceğiz. Sonra ise istediğimiz oyunu sahaya yansıtarak karşılaşmayı dolayısıyla da kupayı alarak BTM 1. Lige yükselme hedefimize ulaşmak istiyoruz. Maçın fairplay çerçevesinde geçmesini temmeni eder hak edenin kazanacağı bir maç olmasını dilerim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.