banner913
banner932
banner1012

Emre Belözoğlu'nun yeni görevi açıklandı

banner1020

Fenerbahçe Kulübü, eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nu sportif direktörlük görevine getirdi

banner974
Emre Belözoğlu'nun yeni görevi açıklandı

banner971
Fenerbahçe’nin yeni Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, arkasındaki en büyük gücün Fenerbahçe olduğunu ifade ederken, sarı-lacivertlilerin her sene şampiyon kadro kurması gerektiğini belirtti.
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olarak açıklandığı basın toplantısı Ülker Stadyumu'nda gerçekleşti.
Belözoğlu, toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Emre Belözoğlu, Başkan Ali Koç’un kendilerine sorumluluk verdikten sonra oturup bir proje çizdiklerini belirterek, “Bu süre zarfında ben aslında çok gündeme geldim ve bundan rahatsız oldum. Bunun arkasında çok büyük bir ekip var. Biz bu süreci hep beraber yönettik başkanımız önderliğinde. Bu yapılanma sadece bir kişi üzerinden gitmedi. İstişare ederek, planlayarak, hazırlayarak gittik. Mevcutta kabul etmek gerekiyor ki sportif başarı takım için kaçınılmazdı. Bu yüzden hamlelerimizi bu yönde yaptık. Kulüplerin artık sorumlulukları da var ve kulübümüz bu sorunlarla başladı. Ciddi bir planlama yapığımızı düşünüyorum. Transferi hiç bir zaman başarı olarak görmüyorum. Doğru oyuncuları getirdik ama sahanın içinde skorların desteklediği süreç olursa Fenerbahçe önümüzdeki seneleri daha güçlü bir şekilde atlatacak. Şampiyonlukla beraber daha uzun planlamalar yapacağız. Benim hayalim bu memleketin çocuklarına inanmak ve bu formayı giydirmek. Türk futbolunun çıkışı da bu. Altyapı ile beraber daha cüretkar bir sorumluluk istedim. Yola çıktık ve inanıyorum hep beraber başarıya ulaşacağız. Skorlar da bizim lehimize. İyi günlerin yanında kötü günler de olacak. Ben sen demeden biz olarak yönetebilmek. Bunu iyi yapabilecek bir ekip var. Başkanımızın, hocamızın önderliğinde burayı daha güzel günlere çalışacağız” dedi.
“BİRÇOK HAYALİMDEN VAZGEÇEREK KARARLAR ALDIM”
Başkan Ali Koç’a bağlı olarak çalıştığını belirten Belözoğlu, “Özellikle altyapı ile alakalı kendisinden özel isteğim oldu. Beraber hareket ettiğimiz ekibimiz var. Her yapıda olduğu gibi şablonumuz var. Samandıra da aynı şekilde devam ediyor. Orada oturmuş bir yapı vardı. Saha içi tecrübemizle beraber, saha dışı işleri yönetmek konusunda kendimizi bir adım önde görüyoruz. Mutlaka hatalar olacaktır. Biraz daha farklı ve dinamik olacak önümüzdeki süreç. Örnek aldığım bir sportif direktör yok. Türkiye’de istediğiniz kadar bir oyuncuyu örnek alın ama ülkenin farklı parametreleri var. Ben elimden geldiğince birçok hayalimden vazgeçerek gururunun arka plana iterek kararlar alıyorum. Fenerbahçe için bu kararı almaktan memnunum. Bu büyük camiaya, başkanımız gibi mert, samimi bir insana yardımcı olmaktan çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
“SAMANDIRA’DA LİDERİMİZ EROL BULUT”
Kendisinin kulübede olmayacağını açıklayan Emre Belözoğlu, “Samandıra’da bizim liderimiz Erol Bulut. Onun başarısı demek Fenerbahçe’nin başarısı demek. Ona rahat bir ortam sağlamak, faydalı işler yapmak adına görev de bizde. Biz bunu korumak adına elimizi taşın altına koyacağız” şeklinde konuştu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.