banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar,Süper Lig hedefiyle başladı

banner1020

K-PET Süper Lig hedefindeki Yonpaş Dumlupınar, kendi antrenman sahasında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak saha idmanlarına başladı

banner974
Dumlupınar,Süper Lig hedefiyle başladı

banner971

Özhan MONARGALI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile KKTC Spor Dairesi arasında gerçekleşen görüşmeler sonucunda, tüm futbol kulüpleribugünden itibaren aerobik ve kondüsyon antrenmanlarına Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından belirlenen şartlarla, bireysel olarak başladılar.

Kalan 8 maç için antrenmanlara başlayan kulüplerden olan K-PET Süper Lig hedefindeki Yonpaş Dumlupınar, kendi antrenman sahasında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak saha idmanlarına başladı. Korona virüs önlemleri çerçevesinde konulan karantina sonrasında oldukça sıcak havada geçen ilk antrenmanda futbolcular sıcaktan dolayı zorlandılar.

Teknik direktör Sedat Devecioğlu nezaretinde gerçekleştirilen ilk antrenmana futbolcuların maskeli geldikleri görüldü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.