banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar’ın güçlü canı

banner1020

Dumlupınar alt yapısından yetiştirdiği gençleri A Takıma monte ederken, bu futbolcular arasındaki Mert Güçlücan, sergilediği performansla dikkat çekmeye başladı

banner974
Dumlupınar’ın güçlü canı

banner971
Yonpaş Dumlupınar takımı alt yapısından yetiştirdiği gençleri A Takıma monte etmeye başlarken, bu futbolcular arasında yer alan Mert Güçlücan, sergilediği performansla dikkat çekmeye başladı.
Futbol sezonunun iptal edildiği dönemde Mert Güçlücan, haftanın 6 günü çalışan Yonpaş Dumlupınar’da kendisini geliştirme şansı buldu. Özellikle dostluk maçlarında bulduğu şansı iyi değerlendiren Mert Güçlücan, attığı goller ve yaptığı asistlerle, beğeni topladı.
Özellikle sağ kanat başta olmak üzere hücum bölgesinin farklı mevkilerinde başarıyla oynayan 19 yaşındaki Mert Güçlücan, yeni sezonda Yonpaş Dumlupınar’ın en önemli kozlarından olacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.