banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar’ın, Dörtyol mesaisi

banner1020

banner974
Dumlupınar’ın, Dörtyol mesaisi

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun pandemi şartları nedeniyle 2020 – 2021 sezonunu kulüplerin onayı ile iptal etmesine rağmen genç futbolcularının gelişimi için antrenmanlarını sürdüren Yonpaş Dumlupınar, antrenmanlarına yeni yılda da ara vermeden devam ediyor.
Antrenmanlarının çoğunluğunu Dumlupınar Arena’da yapan Yonpaş Dumlupınar, son antrenmanını ise Dörtyol Stadında gerçekleştirdi.
Yonpaş Dumlupınar futbolcuları Dörtyol Stadındaki antrenmanda önce istasyonlarda güç ve kuvvet çalışırken, daha sonra topla antrenman gerçekleştirdiler.
Yonpaş Dumlupınar ilk dostluk maçında Yenicami’yi 5-2, Esentepe’yi ise 5-0 mağlup etmişti. Yonpaş Dumlupınar üçüncü dostluk maçını ise 9 Ocak’ta Hamitköy ile Esat Erdoğmuş Stadında oynayacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.