banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar’ın başına kaya düştü

banner1020

Dumlupınar, teknik adam değişikliğinden sonra toparlanan Kaya Mehmetçik karşısında sezonun ilk mağlubiyetini alarak liderliği kaybetti

banner974
Dumlupınar’ın başına kaya düştü

banner971

Yer: Dr. Fazıl Küçük Stadı

Hakemler: Hüseyin Özkan, Mehmet Ekşici, Şaki Azizoğlu                                

Dumlupınar: Oğuzhan, Hasan, Eray, Ali, Adem, Loizou ( Hüseyin), Mehmet, Hikmet(Ramazan), Ümit, Anıl, Mustafa                                                                                          Kaya Mehmetçik: Çayan, Uğurcan, Barış, Çağrı, Halil, Hasan(Mehmet Sin), Anıl, Enver(Rıdvan), Murat, Stelıos, Mehmet Çil.                                                                

Goller: Ümit Genç 60.dk (Dumlupınar), Mehmet Sin 75.dk, Anıl 84.dk (Kaya Mehmetçik)

Kırmızı Kart: Mustafa Çelik 61.Dk(Dumlupınar)

K-PET Birinci Lig’de haftaya lider giren Dumlupınar, teknik adam değişikliğinden sonra toparlanan Kaya Mehmetçik karşısında sezonun ilk mağlubiyetini alarak liderliği kaybetti.

Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Dumlupınar ilk yarıya daha istekli başlasa da Kaya Mehmetçik orta sahasında oynayan Anıl ve Halil Türen’in çok iyi mücadele etmeleri neticesinde konuk ekip oyunda dengeyi kurdu.

Anıl ve Halil Türen, Dumlupınar’dan Adem ile Loizou’nun oyunu yönlendirmesine fırsat vermedi. Kanatları kullanmak zorunda kalan Dumlupınar, özellikle Mustafa Çelik’i sol kanattan kullanmak istedi. Ama sağ bek oynayan Uğurcan, Mustafa’ya nefes aldırmadı. 37 dk bir serbest vuruş kazanan Dumlupınar, Adem ile bu pozisyonu harcadı.

İkinci yarıya Kaya Mehmetçik oyunu kontrol altına alırken kanatlardan Murat ve Enver ile pozisyonlar yakaladı. Bu pozisyonlardan birinde Çayan topu kesti. Ama top Ümit’in önüne düştü. Ümit de tek ve temiz bir vuruşla Dumlupınar 1-0 öne geçirdi.

61. dk Dumlupınar’dan Mustafa Çelik kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 75.dk Mehmet Sin’in golü ile Kaya Mehmetçik eşitliği sağladı. 1-1

84.dk Anıl Sarı’nın golü ile Mehmetçik durumu 2-1 e getirirken bu skorla 2. galibiyetini aldı. Dumlupınar ise ilk yenilgisini almış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.