banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar farklı kazandı

banner1020

Yonpaş Dumlupınar, hazırlık maçında Yenicami’yi farklı mağlup ederken, 1 gol 2 asistle oynayan Eray Vudalı ile 2 gol atan Berk Büyükkal yıldızlaştılar

banner974
Dumlupınar farklı kazandı

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun 2020 – 2021 sezonunu iptal etmesine rağmen antrenmanlarını sürdüren, takımlar hazırlık maçlarına başladılar.
Bu takımlardan olan K-PET Süper Lig ekipleriYonpaş Dumlupınar ile Yenicami, hazırlık maçında karşılaştılar. Dumlupınar Arena’da oynanan ve Merkez Hakem Kurulunun (MHK) atadığı hakem Hakan Ünal ile ekibinin yönettiği maçı Yonpaş Dumlupınar 5 – 2 kazandı.
Genç yıldızları ile güçlü rakibini farklı mağlup eden Yonpaş Dumlupınar’da 1 gol 2 asistle oynayan Eray Vudalı ile 2 gol atan Berk Büyükkal yıldızlaştılar. Yonpaş Dumlupınar’ın diğer gollerini Mehmet Altın ve Ada Eseller kaydetti.
Öne geçtiği maçtan farklı mağlup olduğu maçta Yenicami’nin gollerini Fırat 2 kaydetti. Fırat bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı.


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.