banner913
banner932
banner1012

Düelloda Doğan’ın nefesi yetmedi

Doğan Türk Birliği ile Merit Alsancak Yeşilova, arasında oynanan erteleme karşılaşması gol düellosu şeklinde geçti. Doğan Türk Birliği’nin, Lapta Şht. Şevket Kadir Stadı'nda oynadığı ilk karşılaşma olan maçta, stada daha yakın konumda olan yeşil beyazlı ekip galip geldi.Doğan Türk Birliği, son 2 dakikada bulduğu 2 golle skoru 5 – 4 yapmasına rağmen beraberliği yakalayamadı

banner974
Düelloda Doğan’ın nefesi yetmedi

banner971
Yer:Şht. Şevket Kadir Stadı
Hakemler: Kerem Eran, Abdullah Genç, Ali Akçınar
Doğan Türk Birliği:Cenk, Ahmet, Halil(Hamit), Çağrı, Kenan, Aydın, Sercan(Afün), Ali Akbulut, Ali Savaşan, Farouk(Mahmut), Tansel (Kaan)
Merit Alsancak Yeşilova: Kemal, Billy, Mejdi, Aksel(Mustafa Salk), Yasin(Mehmet Tekin), Eyüp, Ömer, Vakkas(Gökhan) (Mehmet Erduran), Memduh, Mustafa, Fidelis
 
KTFF Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında Doğan Türk Birliği ile Merit Alsancak Yeşilova, Lapta Şht. Şevket Kadir Stadı'nda karşılaştı. Pazar günü oynanması gereken maç hakem Ali Özer’in temaslı duruma düşmesi nedeniyle ertelenmişti.
Konuk Yeşilova karşılaşmadan 5-4'lük galibiyetle ayrılarak zirve yarışında önemli bir galibiyet elde etti. Doğan Türk Birliği’nin, Lapta Şht. Şevket Kadir Stadı'nda oynadığı ilk karşılaşma olan maçta, stada daha yakın konumda olan yeşil beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri,Vakkas Kaynarca, Yasin Doğan, Gökhan Sarıoğlu, Eyüp Öztep ve Mejdi Direniş kaydetti. Doğan Türk Birliği'nde Kenan Oshan, Ahmet Sönmez ve Kaan Borova'nın (2) golleri puan için yeterli olmadı.
İlk yarım saatte maçı 3 – 0 yapan, ikinci devrede maçı 5 – 2’ye kadar getiren ancak maçı 5 – 4 kazanan Merit Alsancak Yeşilova aldığı galibiyetle puanını 11 yaparken, namağlup 3. sıraya yerleşti.Son 2 dakikada skoru 5 – 4 yapmasına rağmen beraberliği yakalayamayan Doğan Türk Birliği ise 7 puanda kalırken 9. sıraya geriledi.
Ligin 6.haftasında Merit Alsancak Yeşilova kendi evinde zirve mücadelesi verdiği Gönyeli'yi konuk ederken, Doğan Türk Birliği de Baf Ülkü Yurdu ile karşılaşacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.