banner913
banner932
banner1012

Düello penaltılarda bitti

banner1020

Arif Sütçüoğlu Anı Maçında Küçük Kaymaklı ile Hamitköy, 5-5 berabere kalırken, penaltı vuruşlarında Küçük Kaymaklı, Hamitköy’ü 9-7 mağlup etti

banner974
Düello penaltılarda bitti

banner971

Soydan SAKALLI

K-PET Ligleri için ikinci devre hazırlıkları sürerken, Başkent'in K-PET Süper Ligdeki iki temsilcisi Küçük Kaymaklı ile Hamitköy, anı maçında karşılaştılar.

Küçük Kaymaklı ile Hamitköy, Arif Sütçüoğlu anısına düzenlenen Arif Sütçüoğlu Anı Maçında dün Şehit Hüseyin Ruso Stadında bir maç oynadılar. Saat 14:00'te başlayan maçı Utku Hamamcıoğlu yönetti.

Gol düellosu şeklinde geçen maçın normal süresi 5-5 berabere tamamlandı. Penaltı vuruşlarında Küçük Kaymaklı, Hamitköy’ü 9-7 mağlup ederek Arif Sütçüoğlu Anı Maçının kazananı oldu.

Maçta Küçük Kaymaklı’nın gollerini,Yusuf, penaltıdan Okafor, Muhammed ve Rifat 2 atarken, Hamitköy’ün golleri Camara 2, Hasan, Mehmet Çiçen ve Kone’den geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.