banner913
banner932
banner1012

Doğan’da hedef ilk galibiyet

banner1020

banner974
Doğan’da hedef ilk galibiyet

banner971
Özgür GÖKSEL
AKSA Süper Ligde 2021 – 2022 sezonunda ikinci hafta, hafta sonunda oynanacak olan maçlarla başlayacak.
İlk hafta maçında evinde Doğan Türk Birliği’ne mağlup olan Doğan Türk Birliği, 26 Eylül Pazar günü Esat Erdoğmuş Stadında, Hamitköy’e konuk olacak. Sarı lacivertliler ilk haftayı lider tamamlayan rakiplerine karşı hırslı hazırlanırlarken, ilk galibiyeti almayı hedefliyorlar.
Doğan Türk Birliği, maçla ilgili antrenmanlarını sürdürürken, dünkü antrenmanı Lapta Şehit Şevket Kadir Stadında yaptı.
Doğan futbolcuların ımaça yetiştirmeye çalışıyor
 AKSA Süper Ligde 2021 – 2022 sezonunda ilk hafta maçında evinde Cihangir’e mağlup olan Doğan Türk Birliği, 26 Eylül Pazar günü Esat Erdoğmuş Stadında, Hamitköy’e konuk olacak.
Sarı lacivertliler ilk haftayı lider tamamlayan rakiplerine karşı ilk galibiyetini almayı hedeflerken, sakat futbolcularını da maça yetiştirmeye çalışıyor.
Doğan Türk Birliği’nin sakat futbolcuları Halil Turan, Sercan Demirman ve Bayram Anday’ın, tedavileri sürerken, futbolcular antrenmanlarda takımdan ayrı çalışıyorlar.
 

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.