banner913
banner932
banner1012

Dilek: Önce birliği sağlayacağız

banner1020

Sadrazam Kayalar Spor Kulübü başkanı Orhan Dilek, “İlk hedefimiz, Sadrazam ve Kayalar köyleri arasındaki birlikteliği sağlamaktır. Hedefimiz birlik beraberliktir.” açıklamasını yaptı

banner974
Dilek: Önce birliği sağlayacağız

banner971
Niyazi ERGÜLEN
Sadrazam Kayalar Spor Kulübünün yeni başkanı Orhan Dilek,Halkın Sesi spor servisine açıklamalarda bulundu.
Orhan Dilek’in açıklamaları şöyle:
“Sadrazam Kayalar Spor Kulübü başkan ve yönetimi olarak ilk hedefimiz, Sadrazam ve Kayalar köyleri arasındaki birlikteliği sağlamaktır. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz birlik beraberliktir. Kulübümüz kimsenim tapulu malı değildir. Yönetim kuruluna da isteyen herkes girebilir.
Sportif çalışmalarımız da sürüyor. Teknik adam arayışlarımız devam ediyor. Eylül’de sahaya ineceğiz. Bu nedenle futbolcularımız ile anlaşmak üzereyiz.
Şampiyonluğa yaraşır bir takım kuracağız. Lisanslı futbolcularımız var. Hedefimiz bölge gençliğini spora kazandırmaktır.Lapta Belediyesinin göstereceği yere sahamızı yapacağız.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.