banner913
banner932
banner1012

Dikmen şampiyonluk hedefiyle başladı

banner1020

Dikmen Gücü yeni sezon açılışını gerçekleştirirken, Erman Çelik, “Hedefimiz şampiyon olup lig çıkmaktır. Güçlü, tecrübeli kadromuz var. En iddialı ekibiz.” açıklamasını yaptı

banner974
Dikmen şampiyonluk hedefiyle başladı

banner971
BTM Birinci Lig temsilcisi Dikmen Gücü Spor Kulübü yeni sezon açılışını Dikmen Sahasında gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz sezon final oynayan teknik ekip ve kadrosunu koruyan Dikmen Gücü önemli takviyeler yaparak bu sezona şampiyonluk parolası ile başladı.
Yeni sezona teknik direktör Erman Çelik, yardımcı antröner Kemal Yakutoğlu ve kaleci antrenörü Süleyman Yıltan ile sezonu açan Dikmen Gücü, ligin iddialı ekipleri arasında olacaklarını ve bu yıl hedeflerinin şampiyon olarak üst lige çıkmak olduğunu söylediler. Teknik direktör Erman Çelik sezon açılışında verdiği demeçte hem güçlü hem tecrübeli bir kadroları bulunduğunu ve bir iki takviye daha yaparak sezonun en iddialı ekibi olacaklarını söyledi. Bostancı Bağcıl’ın önemli isimleri arasında olan Cenker Pehlivan’da yeni sezonda Dikmen Gücü forması ile ter dökecek.
Yeni transferlerden Cenker’in yanı sıra Küçük Kaymaklı’dan Asım Alkan, Ferhat Devir ve Dikmen Futbol Akademisinden Abdullah Kılıç sezonun ilk idmanına çıkan yeni isimler oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.