banner913
banner932
banner1012

Dikmen gücünü gösterdi

banner1020

BTM İkinci Lig İkinci Grupta liderliği etkileyecek olan önemli maçta Dikmen Gücü, geriye düştüğü maçta ezeli rakibi Pınarbaşı’nı 2-1 mağlup ederek, puan kayıpsız liderliğini sürdürdü

banner974
Dikmen gücünü gösterdi

banner971

Soydan SAKALLI

BTM İkinci Lig İkinci Grupta liderliği etkileyecek olan önemli maçta Dikmen Gücü, geriye düştüğü maçta ezeli rakibi Pınarbaşı’nı 2-1 mağlup ederek, puan kayıpsız liderliğini sürdürdü.

Göçmenköy Antrenman Sahasının güzel ancak çimlerin uzun olduğu zemininde oynanan maçı, Hakan Ünal, Sertan Alkın ve Hakan Gök hakem üçlüsü yönettiler. Kalabalık bir taraftar kitlesinin izlediği maçın ilk devresinde Pınarbaşı daha etkili taraf olurken, ilk devreyi Taner Ateş’in attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci devrede Dikmen Gücü, rakibinin de yorulmasından faydalanarak, taraftarının da desteğiyle gücünü sahaya yansıtmaya başladı. Oytun Çorba ile 1-1’i yakalayan Dikmen Gücü, Mehmet Korkmaz’ın attığı golle de maçı 2-1 kazanırken, rakibi ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkarıp grup liderliğini büyük oranda garantiledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.