banner913
banner932
banner1012

Devecioğlu: Ligde ilk üç, kupada final oynamak istiyoruz

banner1020

Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu, ikinci devreye iyi hazırlandıklarını, iyi bir kadrolarının olduğunu vurgulayarak “Sezon sonunda ligi ilk üç içinde bitirmek ve Kupada da final oynamak hedefimiz var” dedi

banner974
Devecioğlu: Ligde ilk üç, kupada final oynamak istiyoruz

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Aksa Süper Ligin Mağusa takımlarından Yonpaş Dumlupınar ligin ikinci devresine Pazar günü Cihangir deplasmanıyla başlayacak.
Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu, gazetemize yaptığı açıklamada iyi bir devre arası geçirdiklerini ifade ederek Cihangir maçına en iyi şekilde hazırlanıp maça çıkacaklarını söyledi.
“Cihangir iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Ama kadro olarak bizim de iyi bir kadromuz vardır” diyen Devecioğlu, ikinci devreye iyi başlamak istediklerinin altını çizdi.
Sezonun sonunda ligi ilk üç içinde tamamlama hedefleri olduğunu vurgulayan  DevecioğluNorthernland Kıbrıs Kupası’nda da hedeflerinin finale kadar çıkmak olduğunu ve final oynamak istediklerini sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.