banner913
banner932
banner1012

Derbiye korona darbesi

banner1020

banner974
Derbiye korona darbesi

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), BTM İkinci Ligde oynanacak Pile – Pergama derbi karşılaşması ile ilgili olarak bir takım önlemler aldı.
Alınan karar şöyle;
“Pazar günü, Akova Eray Vudalı Stadı’nda oynanacak olan Pile Türk Spor Kulübü – Pergama Spor Derneği karşılaşması ile ilgili kulüplerin bulunduğu bölgedeki Sağlık Bakanlığı’nın karantina uygulaması sonucunda bazı kişilerin karantina otellerine yerleştirilmesi sebebiyle tedbir amaçlı bazı önlemler alınmıştır.
Buna göre ilgili tarihteki karşılaşmada stadyuma kulüplerin 20’şer kişiden oluşan yöneticilerinin dışında hiçbir seyircinin alınmamasına ve stadyumda bulunan kişilerin sosyal mesafe ve maske kuralı çerçevesinde oturmasına karar verilmiştir.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.