banner913
banner932
banner1012

Demir: Maçlar çim zeminde oynatılmalı

banner1020

Mehmet Demir, BTM İkinci Ligde yeni sezonun çim sahalarda oynanması çağrısını yaparken, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonununda maçların tümünü çim zeminde oynatılması kararını alması gerektiğini belirtti

banner974
Demir: Maçlar çim zeminde oynatılmalı

banner971

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun aldığı kısmi sokağa çıkma yasağı alması ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun futbolu durdurması sonrasında, başlayamayan BTM İkinci Liginin, Haziran ortasında başlaması gündeme gelmişti. 

BTM İkinci Ligde mücadele edecek olan kulüplerden Ağırdağ Boğaz kulübünün antrenör futbolcusu Mehmet Demir yeni sezonun çim sahalarda oynanması çağrısını yaparken, şu açıklamayı yaptı:

“Liglerin başlaması konuşuluyor. BTM İkinci Ligi de başlayacak.Bu dönemde köy takımlarının mücadele edeceği zeminler de önemlidir.Futbolcu sağlığı için maçların çim zeminde ve insan sağlığı ön planda tutularak oynanması en doğru karar olacaktır.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) en erken Haziran ayının sıcağında başlayacak olan BTM İkinci Ligdeki maçların tümünün çim zeminde oynatılması kararını üretmelidir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.