banner913
banner932
banner1012

Cilayi’den çıkış olmayacak

banner1020

Türkmenköy’de Salih Saygılı başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu göreve hızlı başlarken, Mehmetali Toker Stadınınınzeminini yenilemek ve çevre düzenlemesi için büyük bir girişim başlatıldı

banner974
Cilayi’den çıkış olmayacak

banner971
Necati KÜLAHLILAR
BTM Birinci Lig ekiplerinden Türkmenköy’de Salih Saygılı başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu göreve hızlı başladı.
Türkmenköy yönetimi ilk olarak takımın yeni teknik adamını belirlerken, kulübün içinden çıkan Evren Bahtıkara ile yeni sezonda takımı çalıştırması için anlaşmıştı.Türkmenköy yönetimi, Cilayi olarak anılan Mehmetali Toker Stadını da yenilemek ve çevre düzenlemesi için büyük bir girişim başlattı.
Mehmetali Toker Stadına kazmayı vurarak kurumuş zemini yeniden çimlendirmek için çalışmalara başlandı.Kulüp başkanı Salih Saygılı ve yönetimi çalısmalara başlarken, tüm köylüler de araçları ile çalışmalara katkı koyuyorlar. Özellikle Meftun Türker ile Süleyman Türker sahanın yeniden eski haline gelmesi için çalışmalara önemli destek verdiler.
Bölge halkıda gübre yardımı sağlamak için harekete geçerken, Beyarmudu Belediyesi de çalışmalara katkı koymaya başladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.