banner913
banner932
banner1012

Cilayi yeniden yeşerecek

banner1020

banner974
Cilayi yeniden yeşerecek

banner971
BTM 1. Ligin Mesarya bölgesi takımlarından Türkmenköy geçtiğimiz sezon susuzluk nedeniyle yeşeremeyen Türkmenköy Mehmet Ali Toker Stadı'nı yeşertmek için çalışmalarda sona gelindi.
Türkmenköy yönetimi tarafından Mehmet Ali Toker Stadı'nda çim ekimi için son adımlar atıldı. Son olarak havuzun alt yapısı yenilenerek su sızma sorunu giderildi ve su dalgıcı sağlıklı bir şekilde havuza indirildi. Havuzun yenilenmesin ardından hafta içi fiskiyeler tamamlanıp çim ekimine geçileceği bildirildi.
Türkmenköy yönetimi tarafından yaptığı açıklamada,”Emeği geçen ve manevi olarak destek veren yöneticilerimize, köylülerimize, gençlerimize, 100 numaraya kayıt olan herkese ve saha yenilememize en küçük katkıyı bile sağlayan herkese teşekkür ederiz” denildi..
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.