banner913
banner932
banner1012

Çil, Futbolcular Derneği için adaylığını açıkladı

banner1020

banner974
Çil, Futbolcular Derneği için adaylığını açıkladı

banner971
Futbolcular Derneği, başkan adayı çıkmamasından dolayı kapanma noktasına kadar gelirken, derneğe Mehmet Çil sahip çıktı.
Son olarak geçtiğimiz sezon Hamitköy forması giyen Mehmet Çil, Futbolcular Derneği için başkan adaylığını açıkladı. Berkem Korbay’ın başkanlığı bırakma kararı sonrasında uzun süre başkan adayının çıkmadığı Futbolcular Derneğinin yapılacak olan genel kurulunda Mehmet Çil başkan adayı olacak.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve diğer yetkililer ile istişare ettikten sonra futbolcu arkadaşlarının da görüşlerini alan Mehmet Çil, başkan adaylığı kararı alırken güçlü de bir yönetim kurulu oluşturdu.
Futbolcular Derneği’nin gelecek hafta içerisinde yapılması beklenen genel kurulunda Mehmet Çil, üyelerden onay isteyecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.