banner913
banner932
banner1012

Çeyrek asrın sonu

banner1020

Küçük Kaymaklı kaptanı Hüseyin Adal, Mesarya’ya transfer olduktan sonra neredeyse çeyrek asır formasını giydiği Küçük Kaymaklı’ya yönelik bir veda açıklaması yayınladı

banner974
Çeyrek asrın sonu

banner971
Küçük Kaymaklı kaptanı Hüseyin Adal, serbest transfer hakkını kullanarak Mesarya’ya transfer olduktan sonra neredeyse çeyrek asır formasını giydiği Küçük Kaymaklı’ya yönelik bir veda açıklaması yayınladı.
Hüseyin Adal’ın açıklaması şöyle:
“8 – 9 yaşlarında kapısından içeriye girdiğim Küçük Kaymaklı ile yollarımız ayrıldı. 22 – 23 senemi geçirdiğim kulübüme sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Bu dönem içerisinde bana desteklerini esirgemeyen, büyük Kaymaklı taraftarına,başkanlığımı yapmış olan Hasan Sertoğlu, Ali Başman, Hasan Tosunoğlu ve Akay Aşina başkanlarıma, tüm yönetici abilerime ve bu süreç içerisinde birlikte mücadele ettiğimiz tüm takım arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç bilirim.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.