banner913
banner932
banner1012

Çetinkaya’dan flaş transferler

banner1020

AKSA Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya yerli transferin son gününde Mesarya’dan Eren Aktaş ve Yeniboğaziçi’nden Ramadan Ağdaç’ı kadrosuna kattı

banner974
Çetinkaya’dan flaş transferler

banner971
AKSA Süper Lig’de ikinci devrede ligde kalmayı hedefleyecek olan Çetinkaya ara transferde kadrosunu takviyelerle güçlendirdi.
AKSA Birinci Lig ekiplerinden Yeniboğaziçi’nin 10 numarası Ramadan Ağdaç, Çetinkaya’ya transfer oldu. Opsiyonlu kiralık olarak transfer edilen Ramadan ikinci devre sarı kırmızlıların ligde kalması için ter dökecek.
Ramadan geçmiş sezonlarda K.Kaymaklı takımında da futbol oynamıştı. Öte yandan Çetinkaya, Mesarya’dan Eren Aktaş’ı transfer etti. Bu transferle hücum hattını güçlendiren sarı kırmızılılar, ilk devredeki gol sorununu çözmeyi hedefliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.