banner913
banner932
banner1012

Çetinkaya kupayı istiyor

banner1020

GAÜ Çetinkaya teknik direktörü Mehmetali Özgürgün, hedeflerinin Koopbank Kıbrıs Kupası’nı kazanmak olduğunu açıklarken, Pazartesi akşamı, Küçük Kaymaklı ile oynayacakları derbi maçını da kazanmak istediklerini söyledi

banner974
Çetinkaya kupayı istiyor

banner971

Necati KÜLAHLILAR
GAÜ Çetinkaya teknik direktörü Mehmetali Özgürgün hedeflerinin Koopbank Kıbrıs Kupası’nı kazanmak olduğunu açıkladı. 
Mehmetali Özgürgün, Çetinkaya’nın sezon başında şampiyonluk hedefi ile lige başladığını fakat hem puan kayıpları hem de bir takım olumsuzluklar sonrasında bu hedeften uzaklaştıklarını açıklarken, “Çetinkaya olarak lider Yenicami’nin gerisinde kaldık” ifadesini kullandı. 
Yenicami ile aralarındaki puan farkının fazla olduğunu söyleyen Mehmetali Özgürgün yine de ligdeki maçlarını kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti. “Çetinkaya olarak bundan sonraki hedefimiz olan Koopbank Kıbrıs Kupası’na odaklanıp kupayı kazanmak istiyoruz” diyen Mehmetali Özgürgün, ilk turda Esentepe’yi 4-0 yenerek tur atladıklarını işaret etti. “İkinci turda rakip kim çıkarsa çıksın turu geçmek için çalışmalarımız ona göre sürdürüp ikinci turu da geçecegimize inanıyoruz” diyen Mehmetali Özgürgün, camiaya kupa hediye etme amacında olduklarına vurgu yaptı.
KAYMAKLI MAÇINI KAZAMAK İSTİYORUZ
Çetinkaya teknik direktörü Mehmetali Özgürgün, Pazartesi akşamı oynayacakları derbi maçını da kazanarak, ligde de üst sıralarda kalma düşüncesinde olduklarını söyledi.
Özgürgün, Küçük Kaymaklı maçını kazanarak rakiplerinden ilk devredeki 1-0’lık mağlubiyetin rövanşını da almak istediklerini vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.