banner913
banner932
banner1012

Çetinkaya, araba ve altın dağıtacak

banner1020

Çetinkaya Türk Spor Kulübü, tombala gecelerinde araba, altın ve sürpriz hediyeler dağıtacak

banner974
Çetinkaya, araba ve altın dağıtacak

banner971

Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün geleneksel olarak gerçekleştirdiği tombala geceleri, 24 Temmuz Pazartesi itibariyle GAÜ Çetinkaya TSK Metehan Spor Tesislerinde devam edecek.

Konuyla ilgili GAÜ-Çetinkaya TSK’dan yapılan açıklamada, tüm halka açık olarak gerçekleştirilecek tombala gecelerinin, 24 Temmuz itibariyle her Pazartesi; GAÜ Çetinkaya Metehan Tesisleri’nde devam edeceği bildirilirken, etkinliğin amacının, tüm halkı bir araya getirmek ve kaynaştırmak olduğu vurgulandı.

Tombala gecelerinin aynı zamanda, yaz gecelerini renklendirmek olduğu belirtilen, sıcak yaz günlerini serin bir ortamda geçirmek isteyen tüm halkın katılımlarının beklendiği söylendi.

Ayrıca, tombala gecelerinde toplam ikramiyenin 7.000 TL olduğu; TDA ve Macila Autos güvencesi ile 1 adet 2012 model Suzuki Alto, Macila Gold ayrıcalığı ile 1 adet 14 ayar altın kolye ve bir çok süpriz ödülün olduğu belirtilen açıklamada, gecelerin, GAÜ Çetinkaya TSK Metehan Tesisleri’nde her Pazartesi saat 20:30’da gerçekleşeceği ifade edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.