banner913
banner932
banner1012

Çayan futbola dönüyor

banner1020

Mehmetçik kalesini korurken, ayak bileğinden sakatlanan ve 2 sezondur futboldan uzak kalan Çayan Çeko yeniden futbola dönüyor

banner974
Çayan futbola dönüyor

banner971

İsa TABAK

Çayan Çeko yeniden futbola dönüyor. Başarıyla kalecilik yaptığı dönemde Mehmetçik kalesini korurken, ayak bileğinden sakatlanan ve 2 sezondur futboldan uzak kalan Çayan Çeko yeniden futbola dönüyor.

Ayak bileği kırılan Çayan Çeko, uzun süreli tedavi sürecinden sonra iyileşirken, futbol oynayacak duruma geldi. 2 Ocak’ta başlayacak ara transfer dönemi öncesinde bazı takımlardan teklifler alan kaleci Çayan Çeko, temkinli olsa da futbola dönmeyi arzuluyor.

Çayan Çeko, şu anda BTM Birinci Lig Kırmızı Grup ekibi İncirli’de teknik adam Evren Bahtıkara’nın teknik heyetinde kaleci antrenörü olarak görev yapıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.