banner913
banner932
banner1012

Caner Erkin Beşiktaş'tan ayrılıyor

banner1020

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, "Beşiktaş ile görüştüm. Caner Erkin'in Beşiktaş'tan ayrılacağını net bir şekilde söyleyebilirim" dedi

banner974
Caner Erkin Beşiktaş'tan ayrılıyor

banner971

Radyospor'a konuşan menajer Batur Altıparmak, Beşiktaş'tan ayrılacağı konuşulan Caner Erkin'le ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.

"Şu anda ne Galatasaray ne de Fenerbahçe'ye bir söz verdik"

Altıparmak, "Caner'le ilgili her gün bir şeyler söylüyorlar. Şu anda ne Galatasaray ne de Fenerbahçe'ye bir söz verdik. Kimseyle bir şey konuşmadık. Beşiktaş'la görüştüm. Caner'in sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Caner Erkin'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını net bir şekilde söyleyebilirim. Yurt dışı ihtimali her zaman için var. Inter'den ayrılmasını asla istememiştim. Orada hocası tarafından haksızlığa uğradı. Caner orada biraz acele etti ancak bu onun kararı. Sezon sonunda oturup konuşacağız" diye konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.