banner913
banner932
banner1012

Canbulat: Yabancılar için üst sınır belirlenebilir

banner1020

Şenol Canbulat, “Yabancı futbolcular için ise bir üst sınır belirlenir. Oynamak isteyen futbolcular oynarlar.” açıklamasını yaptı

banner974
Canbulat: Yabancılar için üst sınır belirlenebilir

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova'nın teknik direktörü Şenol Canbulat ekonomik sorun ve yabancı futbolcular konusunda açıklamalarda bulundu.

Şenol Canbulat'ın açıklamaları şöyle:

"Yabancı futbolculara karşı değilim ama bu yaşadığımız süreç ve sonrasında yaşanacak ekonomik sorunlar nedeniyle yabancı futbolcu sayısında indirime gidilebilir.

Ekonomik soruna önlem amacıyla Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve Futbolcular Derneği bir araya gelip gerekli kararları alırlar.

Yabancı futbolcular için ise bir üst sınır belirlenir. Oynamak isteyen futbolcular oynarlar. Böylelikle onlar da elini taşın altına koymuş olurlar. Çünkü biz teknik adam ve yerli futbolcular, bunu yapacağız."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.